Skrivet av: silvertrollet | 19 mars, 2015

Det fungerar

Wow, utmaningen till mig själv att fixa fram mera sticktid fungerar verkligen! Jag har gjort klart en kofta, jag har bus-stickat mig en kjol och jag har gjort färdigt ett hemlisprojekt med god mariginal. Igår kom så det första utskicket från Eva i Stäket så nu är det enda som återstår av mars-utmaningen att påbörja något i detta garn. Jag blev sittande många timmar vid mönstersökfunktionen på Ravelry… men en sjal som heter Krokous kan jag nog inte låta bli!

Idag försökte jag fotografera gårdagens post. Som ni ser har jag flera laster 🙂 Det blev en solbild och en skuggbild.

 400m-sol 400m-skugga

Sen har jag ju hittat åtminsone en sockstickning som är så nästan-klar att jag bara måste fixa färdigt den också. Jag vet ju hur glad och nöjd jag blir av att få göra färdigt saker!

En reflektion: Jag har ”alltid” tyckt att det är jobbigt att man ”alltid” ”måste” ha mål. Mål på jobbet, mål i livet, mål med träningen osv – varför kan man inte bara få vara glad och nöjd som det är, brukar jag tänka. Måste man alltid jaga efter förbättring? Men så har jag insett att under året som har gått har jag visst infört mål för mig själv utan att jag har märkt det. Ju mera allt har rullat på desto fler mål har jag orkat hantera, och plötsligt en dag förra veckan kom jag på att jag hade satt upp dessa mål – även om jag valt att kalla dem för utmaningar istället 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: